Post by acitalsitu on Feb 5, 2022 16:54:15 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Curse of Aros - MMORPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Curse of Aros - MMORPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi palju ressursse ▞▞▞
▞▞▞ Curse of Aros - MMORPG 2022 version ▞▞▞
parim aeglaselt uuendatav mmorpg, mis keskendub ainult VIP-ide vajadustele
Ahhh
Tasub proovida Androidi jaoks tasuta mmorpg-d. Mängu käik 9/10, see toob tagasi vanad RPG-d. Tasandus 8/10, üsna lihtne jõuda lv 50. Meisterdamine 4/10, see on igav ja kulutate suurema osa ajast kõndimisele kui kogumisele või meisterdamisele. Kogukond 3/10, kõik vestlused on wts ja wtb saatnud rämpsposti, peaaegu kunagi pole näinud inimesi, kes seda vestluseks kasutaksid.
10/10 soovitaks suurepärast mängulusti, kena RPG-d mobiili jaoks kena kauplemisoskuste mehaanika jaoks ja üleüldse lihtsalt väga hästi tehtud
Suurepärane mäng. Sellist potentsiaali ei oodanud, aga tuleks lisada ka spetsiaalsete rünnakutega relvi. Tõesti soovitan
See on suurepärane mäng, kuid see on peamenüüs kinni
See mäng on nii erapoolik, et seal on palju toetajaid, kes kasutavad automaatklõpsu, kuid nad ei keela neid. Ja ka juhuslikult kollase nimega mängijate keelamine, uuendused on liiga pikad, modifikatsioonid on liiga laisad, et midagi spetsiaalselt arendaja teha.
Kui ma mängu sisenen, kui ma puudutan käivitusnuppu, siis see logib sisse minu gmaili ja siis kuvatakse sisselogimine ja midagi ei juhtu, see mängib alati sisse, kui vajutan käivitamisnuppu pls paranda see
Curse of Aros - MMORPG Rollespil easm
Ma armastan seda, ma lihtsalt soovin, et sellel oleks suurem bioom ja erinevat tüüpi maailmad, sest need on kõik põhimõtteliselt samad
Ma armastan mängu, kahjuks mõned kõige olulisemad funktsioonid ei tööta. Kui avan vestluse, võtab see üle kogu ekraani. See sunnib mind rakenduse sulgema ja uuesti avama. Kui ma sisse login, kaotan ka selle, et mu lemmikloom on minu kõrval, ja nad lihtsalt mädanevad lemmikloomade kogumise ekraanil.
See on suurepärane mäng ja ma loodan, et muudate seda veelgi paremaks. Ja ma loodan, et paned mingil hetkel mängu ülesanded või mingisuguse ülesande koos kirjeldusega, nagu mõistatus. Ja peate tegema nii, et tahvlil oleks rohkem kui 5 ülesannet.
Mul õnnestus seda mängu ühe päeva mängida. Alguses oli see üsna segane, sest see ei andnud mulle õpetust ega midagi, kuid kui ma täna mängu sisse logisin, juhtus tõrge. Ta ütles, et otsib värskendusi, kuid mõne aja pärast ütleb, et mu Interneti-ühendus on halb ja proovib mõne sekundi pärast uuesti. See teeb seda olenemata sellest, kas mul on wifi või mobiilne andmeside, nii et ma ei saa mängu mängida. Olen proovinud ka desinstallida ja uuesti installida ning ilmneb sama probleem. Palun parandage see.
See mäng on halvim, ma mõtlen sõna otseses mõttes, et mul kulus kaua aega, et lihtsalt taset tõsta, see oli lihtsalt tüütu
annaks parema ülevaate, kui oleks olemas õpetus, et saaksin enne sellesse hüppamist asja selgeks saada
Mulle väga meeldib see mäng! Hakkasin oma niblinguga mängima, enamasti sellepärast, et see meenutas mulle vana Zeldat, lol. Alguses on nivelleerimine väga kiire ja lihtne, mida kõrgemale jõuate, läheb see natuke raskemaks. Mul oli probleem vestluskasti kustutamisega, idk, mis viga on, ma lihtsalt väljun ja sisenen mängu uuesti, et see parandada. Kogukond on ka väga tore ja positiivne. Ma jään, sest see on lõbus tegevus, mida saan oma vennapojaga jagada. Tean, et see on veel beetaversioonis, kuid kogemus on siiani olnud meeldiv.
Hea mäng, aga ma soovin, et sellega kaasneks ka koolitus (et aitaks tasemele tõusta)
Sõna otseses mõttes ei mingit õpetust. Kuidas ma üldse tean mida teha???
Põhimõtteliselt tasub võita. Pole juhendit, mida ma vaevu teadsin, mida ma teen. Juhtnupud on ülitundlikud. Redigeeri: palun ärge manustage ülemeelikut
Siin on minu uus arvustus, see on hea, kuid endiselt pole nuppu "Vajuta alustamiseks", ma lihtsalt tahan seda uuesti mängida (muudetud arvustust)=> kõigepealt tänan teid kuulamast, kuid asi on selles, et ikka pole (START BUTTON), mis on endiselt minu peamine probleem Kõik, mida ma vajan, on käivitusnupp, ma tõesti tahan seda mängida
Hämmastav mäng sepistamistasemel on lihtsalt tüütu tõusta, praegu olen ainult 26. tasemel ja olen veetnud 3 tundi+ tundi maagi kaevandamisel ja seejärel selle sulatamisel jne... Lihtsalt meeldiks funktsioonile, mis võimaldab sulatada mõõku tahvliteks nagu krimiterasest mõõgad, mis momsters drop võiks muuta tahvliteks, andes teile mõningaid exp. Kuigi peale selle on mäng hämmastav ja lõbus. 🌟🌟 🌟 🌟 Viiest
Ma arvan, et mäng on lõbus, kuid mitte tervikuna, võite arvata, et "oi! hai, tõuske lihtsalt tasemele ja nautige selle mänguga". Hästi uudised, taseme tõstmiseks on vaja PALJU kategooriaid, näiteks kaevandamine, metsaraie töö ,söögi valmistamine tervele perele ja palju muud. Kui mänguarendaja või administraator seda näevad, TEHA SEDA LIHTSAMAKS, MITTE MITTE PALJU ASJA ÜLES TASUTA. Mulle meeldib see mäng, mul on nii palju lõbusaid hetki, AGA JUMAL VÕIB SEE PÕRGUKI MINNA. See on kõik
See mäng on tõesti tore. Loodan, et lisate veel kaks asja, seejärel 5. Esiteks, kui ma mänguga esimest korda liitusin, polnud mul õrna aimugi, mida teha. Kui te postitage oma Wikisse üksikasjalikumat mänguteavet , see oleks tõesti kasulik. Samuti on mobid tasakaalustamata.lvls ja lvls oli parim grind lvl 12 , sest lvl 15 annab rohkem droppe ja vähem % ning järgmine grind peale seda oli lvl 35 cave. Ma ei teadnud Arctic lvl 21 eKr kohta, seda ei mainitud.
See on hämmastav mäng, see on nii lõbus. Teil ei hakka igav, sest teie tegevuses on palju ülesandeid. Lisaks võitlusele saab teha erinevaid tegevusi, mida saab teha puidu lõikamisel, kalapüügil, toiduvalmistamisel jne. Saate valmistada soomust ja võidelda ülemustega. Natuke raske on teada saada, kus kõik asub, kuid sellega harjub. Saate mängida pere ja sõpradega. Saate inimestega pidutseda ja kaubelda. Lemmikloomi on ka, see mäng on olnud väga lõbus.
Seni parim MMORPG Mulle meeldib, et see on mitme mängijaga mäng, kus saate teiste inimestega vestelda
Tere, mulle meeldib see mäng nii väga ja seda oli lõbus mängida... Siis äkki visatakse mind mängust välja ja ma pean mängu uuesti laadima. Palun parandage see viga või tõrge paluneeee
See on parim mäng, kuid põhjus, miks ma sellele viit tärni ei anna, on see, et kui mänge alustad, siis pole juhendit, nii et mängu õppimine võttis aega
Palun muutke analoognupu asendit või lubage meil seda muuta
Mulle meeldib see mäng, kuid ma olen lihtsalt pettunud, et kogu ekraan on valikuid täis ja ma ei suutnud ka leida, kuhu oma raha panka või kuhugi panna. Ma annan täistärni, kui nad parandavad rahavea.
Oleksin sellele mängule kindlasti 5 tärni andnud, kuid kui olen proovinud mängu mängida, logib mind sisse, kuid ei loo ühendust maailmaga 😞. Muu, kellele mäng meeldis
Grindy pixle stiilis mäng ausalt öeldes ei saa te nõuda palju rohkem, kui selles mängus pakuti
Suurepärane mäng! Tahaks naiselikumat kosmeetikat küll.I
Hea mäng, kuid ei saa midagi ja ma olen tapnud loomi!.!.
Lõbus, kuigi mõne kummalise disainivalikuga (taimed, mida te ei saa kätte, kuid on interakteeruvad, mõnda ülesannet ei saa täita). Mõnus, lahe väike mäng.
Mäng on suurepärane, kuid taseme tõstmine on liiga raske XD
Seda on tõesti lõbus mängida, kui paned mängu rohkem tööd, on see veelgi parem nagu gildide loomine. Kuid kokkuvõttes on see lõbus mäng.
Ma ei saa mängu värskendada Palun parandage see arendaja
Kui kasutan klaviatuuri, jääb klaviatuur ekraanile kinni. Ma pean uuesti liituma
Ninja Tobu Acción empw
Mäng sureb kiiresti. Ärge investeerige oma aega
See mäng tundub nagu RuneScape'i 2D-juhuslik versioon, mis on mobiilis suurepärane. Ma tõesti naudin seda siiani. Seal on palju erinevaid valdkondi, mida uurida, oskusi taseme tõstmiseks ja koletistega võidelda. Mängisin lapsena mängu nimega Endless Online ja see meenutab mulle seda koos mänguga RuneScape. Soovin arendajatele selle mängu arendamise jätkamisel edu. See on juba väga hea ja sellel on rohkem potentsiaali.
Hea muusika, aga ma ei saa seda mängu mängida. Iga kord, kui vajutan nuppu "PLAY", kuvatakse mulle "Vali konto" pärast seda ei juhtu midagi. Ootasin, kuni mäng mind sisse logib.. nagu päris mängu, aga midagi ei juhtu. Iga kord, kui ma vajutan uuesti "PLAY" ilmub sama "Vali konto". Möödunud on peaaegu 5 minutit. ootab mängu ennast. 2 tärni – vähemalt rakendus avaneb ja mu telefoni kokku ei jookse.
Ma mängisin võrgus 2,5D-mängu nimega ragnarok ja mulle see meeldis. Mänginud seda 6 aastat. See mäng tekitab mulle sarnaseid tundeid ja on üldiselt lõbus väike ringijooks, et aega raisata. Vanemate mmorpg-päevade nostalgiareisi jaoks tasub alla laadida Deffo. Ütleksin, et tegelaskuju liikumine on veidi aeglane ja mängimiseks sisse logides ei olnud õpetust (mida ma võiksin leida), nii et olen pidanud peaaegu lihtsalt enda eest hoolitsema, mis pole probleem. jõuan kohale. Olen praegu 51. tasemel ja mul on hea meel.
Olete igaveseks peamenüüs kinni Parandage see
Mulle meeldib see mäng, kuid ülesannete jaoks on üsna raske kohti leida ja pole lihtne aru saada, kuidas asjade meisterdamine ja paremaks muutmine toimib. Seega oleks hea, kui oleks mingi õpetus või näpunäited, mida saaksime lugeda. in game.Mulle mäng meeldib, nii et peaksite seda proovima, kui teile meeldivad MMO-d, mis on keskendunud nivelleerimisele (kuid hea taseme tõstmine on iga mmo puhul oluline😂 😉.
Mulle meeldib see mäng, aga halb server. Mul on hea ühendus, kuid viivitus.
Pole paha mäng, kuid selle sisu puudub tõsiselt, tegelaste kohandamine on tõesti halb, statistika jaotamine on pluss, kuid sellest ei piisa, vajab palju rohkem maitset ja rohkem statistikat taseme kohta. Äärmiselt aeglased värskendused ei aita, väikesest meeskonnast ei saa vähem hoolida, see pole vabandus, palkage rohkem inimesi.
Mulle väga meeldib see mäng 🎮. See on tõesti lõbus ja palju asju teha. Endine taseme tõstmine, kalapüük, puu Chopin, lemmikloomade kogumine jne. Ja ka uus maagia tuleb välja! Olen uue värskenduse üle väga põnevil.
Mulle meeldis mäng, kuid mulle ei meeldinud see, et seal pole õpetust, mis ei näita, kuidas mängida, mida mängus teha, mängust on väga raske aru saada. Mida teha ma ei tea kuidas teha ma ei tea, et selles peaks olema õpetus, muidu on see hea mäng