Post by acitalsitu on Feb 5, 2022 16:24:11 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dame ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dame IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cod de trucare cristale infinite ▞▞▞
▞▞▞ Dame 2022 version ▞▞▞
Mișcarea este prea limitată, de ce ar trebui să mergi doar înainte, nu face jocul interesant. Cred că setările ar trebui revizuite
Îmi place foarte mult jocul. Îți deschide mintea
Jocuri distractive ... o mulțime de opoziții
Este foarte tare și are o grafică foarte bună 💪
Damas Juegos de mesa nror
Este un joc relaxant și 80% cool
Este foarte greu si imi place dar este foarte foarte greu si de aceea am dat doar 3 stele 🌟
Dammen Bordspellen yhf
Urăsc acest joc, nu pot să-mi fac propriile mișcări, îmi va spune că trebuie să mă mișc într-un fel sau altul și nu pot spune nu, trebuie să mă mișc și când o fac, primesc un punct, dar îi dă celeilalte echipe. Două puncte vă recomand să instalați acest joc. persoana care a creat acest joc vă rugăm să-l repare.
este concin jocu pot sa bat trei dame da ei imi da numa o sa bat asa ca este concin jocu
Un joc bun
Frumos 👌
Doamne, scuză îngrozitoare pentru dame dacă aveți o piesă care este în siguranță, dar ar putea fi folosită pentru a lua o altă piesă, sunteți forțat să faceți acea mișcare atunci când nu ar trebui să fiți, vă recomand să găsiți o altă aplicație de dame.
Jocul nu este capabil să recunoască când există o remiză. Continuă să facă aceleași mișcări la infinit. Inacceptabil, deci 1 stea
Asalam Alaikum warahmaturah wabarakatu. Acesta este un joc foarte grozav pentru toată lumea. Dezvoltă creierul copiilor, îl face mai plin de gândire.
Jocul este interesant și mă ține ocupat
Jocul este foarte
Este foarte frumos si uimitor! Bună muncă pregătitoare pentru jocul!!
super joc
Aștept cu nerăbdare la niveluri mai provocatoare.
dacă sunt pe cale să capturez și să ucid pentru a câștiga, apare o remiză, dar când nu există loc de mișcare de ambele părți, atunci adversarul câștigă. acest joc este pur și simplu o pierdere de timp și spațiu.
Damas Juegos de mesa nror
😎😥😆😋
Cel mai bun joc dintotdeauna. Așa că ascultați oameni buni, dacă sunteți în căutarea unui joc de dame distractiv, atunci nu vă pierdeți timpul prețios derulând pentru că sunteți la locul potrivit.
Nu o pot schimba în cazul în care nu voi fi forțat să capturez tot ce pot, dar spune că o pot schimba în setări, făcându-mă să pierd.
Scurt la opțiuni.
Cooking Yummy-Restaurant Game Arcade nbp
Această aplicație este grozavă. Nu pot concret în munca mea doar să mă joc până când bateria telefonului este oprită, ceea ce înseamnă că este grozavă ca OMG. Ce pot spune.
Cheeckers este ca cele mai memorabile aplicații de joc.
Adaugă și cele din Moldova/România
Foarte fain
👍👍
Urasc jocul asta. Conține prea multe reclame. După fiecare nivel, jocul îmi arată reclame! Nu pot juca din cauza acestor reclame.
Dammen Bordspellen yhf
Joc grozav, dar este posibil să nu fie obligat să dubleze ucideri, am avut un scenariu în care trebuia să aleg doar 1 kill sau dublu kill, prima opțiune (1 kill) va oferi șansa de a apropia colțul inamic impecabil în timp ce cealaltă opțiune (double kill) îi va oferi inamicului meu șansa de a obține o ucidere triplă și de a ajunge complet de partea mea, aveam de gând să aleg prima opțiune, dar nu mă lasă.
Jocul este distractiv, dar mi-aș dori să nu fiu nevoit să sar peste celelalte piese când nu vreau, pentru că atunci jocul sare peste mine și este cu adevărat frustrant. nu il recomand.
Dammen Bordspellen yhf
Jocul e bunicel dar, nu te lasă să muți piese unde vrei și, uneori se blochează și nu poți să schimbi limbile, deci îți sfătuiesc să nu-l instalezi.
Este distractiv. Îmi plac foarte mult toate tipurile din diferite țări. Arată că regulile verificatorului nu sunt aceleași în lume.
1.nu e real 2.e prea usor 3.nu e dupa reguli normale Nu îl recomand